Omdömen

”Jag fastnade för Eriks sätt att fotografera i samband med en presentation han gjorde. Han lyckas fånga människor i ögonblicket, när de är engagerade i ett samtal eller i någon annan aktivitet. Det var det som lockade mig att engagera honom för att ta foton till min websida. Med facit i handen vill jag säga att jag är jättenöjd. Att han dessutom är jättetrevlig och professionell gör det enkelt att samarbeta med honom.”

– Torbjörn Jansson, Torbjörn Jansson Arbetsmiljöutveckling

 
”Vi rekommenderar varmt Erik Nordblad som fotograf till en högtidsstund! Erik var otroligt professionell innan, under och efter bröllopet – både i kontakten med oss och gentemot våra gäster. Allra bäst är att Erik lyckats fånga glädjen och känslorna under vår stora dag på ett sätt som gör att fotografierna för alltid kommer att få oss att minnas vårt fina bröllop! De överträffar det vi hade hoppats på!”

– AnnaMaria och Daniel Kindahl

 

”Erik har på ett mycket professionellt sätt åtagit sig  uppdraget som vår bröllopsfotograf. Fotografuppdraget innefattade porträttfotografering  innan vigseln, fotografering under vigsel och vid efterföljande mingel. Erik ansvarade även för gruppbilder av såväl familj som samtliga bröllopsgäster och fotodokumentation av middagen och festen under kvällen.
   Vi upplever att de önskemål kring fotografuppdraget vi framförde till Erik, motsvarade våra förväntningar och mer därtill. Erik var organiserad,  väl förberedd och samtidigt spontan och flexibel. Han fick oss att slappna av i en, för oss, stressad situation och förmedlade en trygg känsla. Vi känner oss mycket nöjda med resultatet och uppskattar särskilt den fina stämning som bilderna förmedlar. Erik fångade för oss många viktiga händelser under dagen och kvällen. Erik har också följt den förutbestämda tidsplanen för leverans av produkter och varit lyhörd för våra önskemål och förslag kring bilderna.
   Vårt helhetsintryck av det arbete som Erik utfört är genomgående positivt och vi  kan mycket väl tänka oss att anlita Erik igen.”

– Anna Önehag och Kristina Lilljebjörn

 

”När Erik fotar verkar han se på omvärlden med helt andra ögon som gör att han vet vilka skämt folk kommer att skratta åt, att han ser och märker internt menande blickar och att han förstår före alla andra vilka ögonblick man kommer att minnas från en viss kväll eller resa. Att sedan få se bilderna efter en fest är – verkligen – som att uppleva glädjen på nytt.”

– Emelie Sidenvall

 

”Erik är en mycket kompetent fotograf som har förmågan att kunna befinna sig i händelsernas centrum utan att för den skull störa eller stjäla uppmärksamhet. I sina fotografier lyckas han fånga de stunder som gör att fotona känns personliga och spontana istället för uppställda och planerade.”

– Karin Ågren

 

”Alltid lika roligt att bli fotad av Erik! Vi har många fina minnen förevigade tack vare honom.”

– Niklas Edberg

 

”Erik lyckas med konsten att vara diskret samtidigt som han fångar ögonblick och stämningar, vilket gör att det känns väldigt bekvämt att bli fotograferad av honom. Eriks fotografier visar äkta känslor.”

– Elin Nilsson

 

”Erik har en förmåga att fånga ett ögonblick på bild på ett väldigt fint sätt!”

– Anonym

 

”Det fina med Eriks sätt att fota är att han lyckas fånga ögonblick och uttryck som är helt äkta samtidigt som kameran ofta går en helt förbi.”

– Jonas Milton

 

”Jag tycker att du, Erik, alltid finns på plats för att fota de stunder som annars skulle falla i glömska. Med ditt objektiv zoomar du igenom prat och skratt och hittar de där härliga stunderna som gör dina kort så himla bra.”

– Viktor Kullgren

 

”Erik hittar rätt ögonblick i en händelse när ingen annan gör det.”

– Anna Wennerström

 

”Erik lyckas ta ögonblicksbilder som har förevigat många fina minnen tillsammans med Västgöta Nations-kör.”

– Lotta Hedin

 

”Obemärkt fångar Erik ögonblicket!”

– Liselotte Lindblad

 

”Att bli fotograferad av Erik Nordblad är ett undermedvetet lugn, då han med största estetiska kunnande och medvetande fångar inte bara ögonblick, utan minnen som man vill minnas dem.”

– Jakop Johansson

 

”Det bästa med Erik som fotograf är att han lyckats ta bilder i ögonblicksmomentet, utan att man känner sig iakttagen, besvärad och onaturlig.”

– Anonym